aszulqa.com

Buffet Ramadan 2021 @ Hotel Mandarin Oriental, Kuala Lumpur

Buffet Ramadan 2021 kat Kuala Lumpur, antara hotel yang berbaloi dicuba adalah seperti hotel Mandarin Oriental, KL. Lokasinya yang hanya walking distance dari KLCC sesuai untuk orang yang suka shopping kat KLCC then after shopping boleh terus berbuka puasa di hotel mandarin oriental ni.
 
Perkongsian pengalaman berbuka puasa buffet ramadan 2021 di hotel mandarin oriental, KL ini adalah dari fb Hisyam Muhammad.
 
 
Last Minute Booking Mandarin Oriental
Walaupun mula2 call dorang kata penuh , second call dapat baru dapat booking itu pun dia kata dapat duduk dekat laman garden okey je la kot 😂 asalkan dapat makan.
Package include room sekali.
 
 
If buffet only ( RM238 PerPax )
Check in – Bilik everything memang smooth staff memang baik2 tapi bilik je dapat tak best yela hotel lama kan walaupun taraf 5 star. Tapi kacau sekali waktu nak masuk buffet nama takda ( mungkin sebab lastminit booking ) tapi staff sgt membantu walaupun dia paksa suruh duk depan entrance aje gila nk duk depan org baru smpi.
 
Cakap dengan staff i pay same with others dan i smpi awal so please carikan meja dekat dalam akhir sekali dapat duduk meja depan dessert 🤣 , heaven gila.
 
Ada baca review tak best Mandarin Oriental, Kuala Lumpur sebab takda durian la and makan tak sedap . For me mungkin nasib dia dtg haritu kot nasib for me memang mantap and hantu dessert makan dessert lebih banyak dari makan lain. Staff memang super friendly memang tak rugi datang sini walaupun last minute.
 
 

Buffet Ramadan 2021 @ Hotel Marriot Putrajaya

Buffet Ramadhan 2021 di Marriott Hotel Putrajaya ini adalah perkongsian dari pemilik fb Luqman Euphoria. Beliau berkongsi pengalaman berbuka puasa buffet ramadhan 2021 dan juga gambar-gambar semasa beliau berbuka di sana.
 
 
Adult RM 145/ pax ,
Child RM 72/pax
🔥🔥fully booked from 26/4/2021-30/4/2021🔥🔥
Tapi Dapat Discount 20% jika Bayar dgn Maybank /Cimb Card ..Debit pun boleh
 
 
So after Discount:
Adult RM116/pax
Child RM57/pax
6:30Pm-10Pm
Maximum capacity 200-280 pax..
 
 
I booked n made Payment direct with Hotel .
Just call 03 8949 8888 , Minx Sambung p.I.c Buffet ramadan .nnti boleh booking n make reservations direct dgn person in charge..
 
 
sedapnya oyster & udang tu
 
 
Overall Menu smlm (24/4/2021) memuaskan
Menu ada pelbagai. I aim kt seafood je Sbb mmg Peminat Seafood ,yg dessert 🧁 pun best ade bnyk selections cake 🍰,buah ,puddings ,ABC Corner etc..
 
 
Menu Highlight :
💕Tujuh Kawah Wak Lan (Seven Iron Wonders) is a list of lip smacking gulai consisting of Gulai Ayam, Gulai Daging, Gulai Kambing, Gulai Udang, Gulai Ikan, Gulai Sayur
💕 Kinabalu BBQ Seafood Market(marinated n grilled BBQ)
💕 roasted whole lamb
💕 Flavourful Thai) offers a selection of Thai food
💕 Glorious Italian Cooking) serves up mouth watering Italian Marinated Roast Beef, a choice of Pasta with Chef Signature Sauce, Chicken or Beef Lasagna, Cannelloni and Bruschetta
💕 Rojak Rojak Segala Rojak
Staffs are very warm.
 
 
ROOM PACKAGE – RAMADAN MEMORIES
20% Discount on Best Available Rates per room per night
Book now and stay from 13 April to 12 May 2021.
Promo Code: ES1
 
 
Package includes:
⭐ 2 Days / 1 Nights stay in a Deluxe Room
⭐ Sahur Set Menu
⭐ Buffet Dinner at Zest Lifestyle Restaurant
⭐ Complimentary WIFI
⭐ Scheduled Shuttle to IOI City Mall
Dengan harga dan kualiti makanan, boleh datang lagi. Cuma saya tak pasti adakah menu berubah2 mengikut masa atau tak.
 
Kredit: fb Luqman Euphoria
Scroll To Top