aszulqa.com

BUFFET RAMADAN SUMMIT HOTEL SUBANG USJ

Buffet Ramadan Summit Hotel Subang USJ dengan tema buffet : Selera Nusantara Ramadan Buffet.
Harga : RM78nett dewasa dan RM40nett kanak-kanak

Read more

BUFFET RAMADHAN FOUR SEASONS KL

Salam semua… saya nak buat simple food review buffet ramadhan four seasons KL & share sikit pengalaman saya semasa berbuka di hotel ni.

Read more

BUFFET RAMADHAN W HOTEL KL

Buffet ramadan food review W hotel Kuala Lumpur yang terletak berdekatan dengan KLCC seperti yg sedia maklum. Parking senang di basement parking hotel.

Read more

BUFFET RAMADHAN IBIS HOTEL KLCC

Saya book 3 hari sebelum Ramadan to get early bird rate RM60.00 per head. Senang whatsapp saja untuk book, bayar dan bagi nama. Masa bufet bagi saja nama dan boleh enjoy bufet. Tak perlu beratur lama-lama masa nak masuk. Restoran ni di tingkat 10, dari parking kene turun ke lobi dulu dan tukar lift naik ke tingkat 10…Parking free ya.
Hidangan Istimewa of course kambing golek seekor..ni beratur panjang ya..tp insyaallah semua dapat..side dishes kentang dan sayur grill camtulaa..sedap cuma sos dia saja tak berapa kick. Ade juga option if nak makan kambing dengan nasi arab.

Read more

BUFFET RAMADHAN RESTORAN CHEF WAN – De.Wan 1958 by Chef Wan (The Linc KL)

Tak dinafikan, restoran chef wan ni memang luar biasa. Saya tak berapa suka nak buka puasa buffet semasa bulan ramadhan sebab selalunya masakan buffet kat hotel 5 bintang macam mana pun memang masakan tak sedap/tak cukup rasa untuk asal siap je. Bawa orang rumah cuba makan sini sebab dia teringin nak mencuba.

Read more

BUFFET RAMADHAN BANGI RESORT HOTEL

Buffet ramadan Bangi Resort Hotel yang sis terkenang-kenangkan 3 tahun yang lepas sebelum wabak covid19 melanda. Sebenarnya, ini bukan kali pertama sis ke buffet ramadan Bangi Resort Hotel, sebelum PKP sis pernah ke ramadan buffet hotel ni 3 kali, sekitar tahun 2018 dan 2019. Jadi boleh dikatakan buffet ramadan Bangi Resort Hotel ni memang sedaplah tahun 2018 & 2019 dulu.

Dahulu hotel ini dikenali sebagai Bangi-Putrajaya Hotel dan sis pun tak pasti sejak bila ditukar nama kepada Bangi Resort Hotel.

Walaupun resort hotel ni bertaraf 5 bintang tapi harga buffet ramadan bawah RM100, masih mampu milik. Jangan pula tertukar dengan Bangi Golf Resort, memang tak sama walaupun Bangi Golf Resort cuma terletak bersebelahan dengan Bangi Resort Hotel ni. Boleh baca food review Iftar Ramadan 2022 Bangi Resort Hotel ni kat bawah ye.

Tik Tok: As Zulqa (klik follow)

Read more

BUFFET RAMADHAN THE EVERLY PUTRAJAYA

Mungkin ada yang tercari-cari buffet ramadhan 2022 hotel Putrajaya. Antara buffet ramadan Putrajaya yang boleh dikunjungi ialah di The Everly Putrajaya Hotel. Dengan bertemakan Rasa 2 Sempadan, Iftar Ramadan The Everly Putrajaya menyajikan juadah tradisi 2 sempadan yang menggabungkan citarasa negara Thailand dan rasa masakan tradisi Malaysia. Berikut ialah food review buffet ramadan The Everly Putrajaya.

Read more

BUFFET RAMADHAN SHERATON PETALING JAYA HOTEL 2022

Buffet ramadhan Sheraton Petaling Jaya hotel kembali lagi tahun 2022 ini. Kami sekeluarga bekesempatan berbuka puasa hari pertama Ramadan 1433 di buffet ramadan Sheraton Petaling Jaya.

IKUTI UPDATE RESEPI TERKINI SECARA EKSKLUSIF
Youtube (klik subscribe)
Tik Tok: As Zulqa (klik follow)

Read more

BUFFET RAMADHAN 2022 MELAKA [RAMADAN BUFFET MALACCA]

Its time to start planning your Iftar dinners for Ramadan. Hotel Ramadan buffets are perfect for spending some quality time with your family and friends over a flavourful feast of your favourite Malaysian delicacies as well as International cuisines.

Read more

Scroll To Top