aszulqa.com

BUFFET RAMADHAN 2023 SELANGOR

Senarai buffet Ramadhan 2023 Selangor beserta harga dan lokasi diharap dapat membantu anda yang sedang mencari-cari lokasi berbuka puasa bufet best di Selangor tahun ini.

Ibadah puasa menjanjikan pahala berlipat kali ganda setiap kali tibanya bulan Ramadhan. Amalan berbuka puasa bersama ahli keluarga tersayang yang mungkin susah dilakukan dek kesibukan urusan harian di bulan lain dapat mengeratkan lagi ikatan kekeluargaan. Selain berbuka bersama ahli keluarga ibadah puasa pasti lebih bermakna jika sesekali dapat iftar berbuka puasa bersama adik beradik, sanak saudara ataupun kawan-kawan sepejabat. Boleh klik sini untuk video buffet ramadan hotel di Malaysia.

Ramadan semakin menghampiri kita, kebanyakan hotel sudah pun giat melancarkan promosi harga buffet murah iaitu early bird buffet ramadan bagi tahun 2023. Berbuka puasa di bufet ramadhan pastinya meriah dengan pelbagai juadah buffet yang menarik. 

Jemput join fb group MALAYSIA HOTEL BUFFET 2023 & BUFFET RAMADAN 2023 ‼️ untuk lebih banyak tawaran menarik dan info buffet ramadan 2023. Oh ya! sebarang PREVIEW RAMADAN BUFFET 2023 ataupun berminat untuk memasukkan buffet ramadan anda ke dalam senarai ini boleh email kami di aszulqa.com@gmail.com, masih belum terlambat untuk mempromosikan buffet ramadan 2023 anda.

Berikut adalah antara senarai buffet ramadan 2023 sekitar Selangor dengan tawaran menarik yang boleh anda tempah dari sekarang (sila rujuk maklumat di gambar untuk sebarang tempahan):

 

BUFFET RAMADAN GLAMHALL
Glam Ramadan bufet di GlamHall, Damansara Selangor dengan harga promo minggu pertama Ramadhan serendah RM69Harga biasa RM95 dewasa (online booking) dan untuk walk-in dewasa RM105, manakala kanak-kanak RM55. 

BUFFET RAMADAN LANTERA VENUE
Bufet Ramadan Lantera Venue, Cahaya SPK Resort Shah Alam dengan harga promo minggu pertama Ramadhan serendah RM69Harga biasa RM89 dewasa (online booking) dan untuk walk-in dewasa RM99, manakala kanak-kanak RM59.

 

BUFFET RAMADAN HOTEL ARMADA

Ramadan buffet dinner Hotel Armada Selangor dengan harga early bird serendah RM128 nettHarga biasa RM148 nett dewasa dan RM74 nett kanak-kanak.

 

BUFFET RAMADAN HOTEL CONCORDE SHAH ALAM

Buffet ramadan di Hotel Concorde Shah Alam dengan harga early bird serendah RM112 nettHarga biasa RM140 nett dewasa dan RM70 nett kanak-kanak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × two =

Scroll To Top